Влада

У Житомирській ОДА оголосили конкурс на посаду директора департаменту культури, молоді та спорту

25 October 2019, 17:50

Голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко 24 жовтня підписав розпорядження про оголошення конкурсу на вакантну посаду директора департаменту культури, молоді та спорту.

Про це 25 жовтня повідомила пресслужба Житомирської облдержадміністрації.

Зазначається, що це вже 3 конкурс на посаду керівника структурного підрозділу ОДА.

«Адже, як і зазначав Віталій Бунечко раніше, у команду ОДА потрібні нові професійні люди, які через прозорі конкурси очолять департаменти та управління», – йдеться у повідомленні.

Цитуючи Віталія Бунечка, пресслужба зазначає, що на керівну посаду шукають «творчу та наполегливу особистість».

«Вже 11 заяв надійшло на попередньо оголошені конкурси. Це свідчить, що жителі Житомирщини готові змінювати стару владу. Ще одну вільну вакансію маємо в облдержадміністрації. Шукаємо творчу та наполегливу особистість, яка зможе очолити оновлений департамент культури, молоді та спорту ОДА», – зазначає Віталій Бунечко.

Прийом документів на конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» – директора департаменту культури, молоді та спорту Житомирської ОДА – триватиме до 13 листопада 2019 року.

Посадовий оклад директора департаменту – від 10990 грн.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів:

Ступінь вищої освіти не нижче магістра.
Досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років.
Вільне володіння державною мовою.

Детально про умови конкурсу та необхідні документи – тут.

В ОДА зауважують, що нещодавно Віталій Бунечко оголосив відкриті та прозорі конкурси на вакантні посади керівників 2 структурних підрозділів – директора департаменту регіонального розвитку та начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Зазначимо, що нині т.в.о. директора департаменту культури, молоді та спорту ОДА є Тетяна Парфентієва.

Нагадаємо, з 20 вересня 2019 року директор департаменту регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації Євген Кульчицький звільнився з посади.

Як повідомляв Житомир.info, 26 вересня 2019 року голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко підписав розпорядження про упорядкування структури облдержадміністрації, ліквідувавши кілька управлінь та створивши новий департамент. Зокрема, Віталій Бунечко розпорядився утворити департамент культури, молоді та спорту, до якого приєднав управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту, припинивши останнє.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вакансія конкурс департамент культури молоді та спорту  
Матеріали по темі