Влада

У Житомирській ОДА назвали прізвища претендентів на посаду директора департаменту регіонального розвитку

31 October 2019, 11:05

29 жовтня у Житомирській облдержадміністрації пройшли чергові етапи конкурсу на зайняття вакантної посади директора департаменту регіонального розвитку. Вже наступного тижня голова облдержадміністрації Віталій Бунечко особисто проведе співбесіди з двома претендентами на посаду керівника цього структурного підрозділу, які їх успішно пройшли.

Про це 31 жовтня повідомила пресслужба Житомирської облдержадміністрації.

За інформацією служби управління персоналом апарату Житомирської ОДА, загалом на конкурс подали документи 5 осіб. У конкурсі брали участь лише 3 кандидати – Сергій Бороздих, Сергій Золін, Інна Хоменко. Інші 2 претенденти на конкурс не з’явились.

Відповідно до чинного законодавства конкурсанти проходили тестування, розв’язували ситуаційні завдання та мали співбесіди із конкурсною комісією. За результатами проведених етапів складено загальний рейтинг кандидатів.

«Із 2 претендентами – Інною Хоменко та Сергієм Золіним (виділено редакцією), які успішно пройшли ці етапи конкурсу, голова Житомирської ОДА проведе співбесіди, за результатами яких і буде визначено переможця», – йдеться у повідомленні.

Інформація про результати проведеного конкурсу та співбесід обіцяють оприлюднити на сайті Національного агентства України з питань державної служби, а також на офіційному сайті Житомирської ОДА.

Зазначено, що відповідно до Закону України «Про державну службу» призначення нового директора департаменту регіонального розвитку відбудеться не пізніше 5 календарних днів з дня надходження результатів спеціальної перевірки у випадку та порядку, передбачених законодавством у сфері запобігання корупції.

Нагадаємо, 29 жовтня керівниця служби управління персоналом Житомирської облдержадміністрації Ганна Семенчук повідомила, що документи на участь у конкурсі на посаду директора департаменту регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації подало п’ятеро осіб, однак на тестування прийшли троє.

Як повідомляв Житомир.info, 24 жовтня 2019 року голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко підписав розпорядження про оголошення конкурсу на вакантну посаду директора департаменту культури, молоді та спорту. Прийом документів триватиме до 13 листопада 2019 року.

28 жовтня 2019 року був останній день прийому документів на посаду начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської облдержадміністрації. На зазначену посаду були прийняті документи від 11 претендентів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вакансія конкурс департамент регіонального розвитку  
Матеріали по темі