Влада

У Житомирській області до опалення вже підключені всі об’єкти соціальної сфери та 99% житлових будинків, - ОДА

2 November 2019, 10:35

У Житомирській області до опалення підключені вже всі об’єкти соціальної сфери та 99% житлових будинків, усі котельні працюють та постачають тепло до шкіл, садочків, лікарень, будинків.

Про початок опалювального сезону 2019/20 року та забезпечення його сталого проходження говорили 1 листопада під час селекторної наради з прем’єр-міністром України Олексієм Гончаренко та міністром розвитку громад та територій України Альоною Бабак – інформує пресслужба ОДА.

За інформацією Міністерства розвитку громад та територій, Житомирщина входить до четвірки областей, де на 100% підключені до опалення об’єкти соціальної сфери.

«Житомирщина відповідально віднеслася до підготовки до опалювального сезону та до його початку та проведення. Всі садочки, освітні та медичні заклади з теплом, житлові будинки підключені на 99%», – сказала заступник голови ОДА Наталія Остапченко.

За повідомленням департаменту регіонального розвитку ОДА, станом на 1 листопада в області працює 100% котелень – 928 об’єктів теплопостачання. Крім того, повністю забезпечені теплом всі об’єкти соціальної сфери, а це: 670 дошкільних закладів; 688 закладів освіти; 46 закладів охорони здоров’я.

Нагадаємо, за інформацією Мінрегіону станом на 8:30 год. 1 листопада у Житомирській області опалення було ввімкнене в 100% об’єктів соціального фонду та в 95,7% об’єктів житлового фонду.

Як повідомляв Житомир.info, за інформацією Міністерства розвитку громад та територій України, станом на ранок 11 жовтня 2019 року в Житомирській області тепло мали 65,2% об’єктів соціального фонду та 21,6% житлового фонду. За показником підключень до опалення об’єктів соцсфери Житомирська область була лідером з-поміж інших областей (вищий показник був лише в м. Києві). Щодо стану підключення житлового фонду – область була на другому місці, після Івано-Франківщини. Станом на 29 жовтня опалення було ввімкнене в 70,6% об’єктів соціального фонду області та в 49,7% об’єктів житлового фонду.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА опалювальний сезон опалення  
Матеріали по темі