Події

​У Житомирській області невідомий вночі вдерся у будинок та побив депутата районної ради

4 November 2019, 12:12

До будинку депутата Овруцької районної ради Анатолія Круковського вночі 2 листопада проникнув невідомий та вдарив його молотком по голові. У помешканні була сестра потерпілого, депутатка райради Ольга Круковська, яка теж постраждала.

Про це на своїй сторінці в мережі Facebook 3 листопада повідомив голова Житомирської обласної (крайової) організації Народного Руху України Олег Лагнюк.

«2 листопада в 00 год. 50 хв. до помешкання голови Овруцької районної організації Політичної партії «Народний Рух України», депутата районної ради Анатолія Круковського, вибивши вхідні двері, вдерся невідомий і намагався вбити його. Знаряддям вбивства бандит використав молоток обгорнутий целофаном. Удар був нанесений в сантиметрі від скроні. Врятувало А. М. Круковського те, що в цей час в іншій кімнаті перебувала його сестра, депутат Овруцької районної ради Ольга, яка і прийшла йому на допомогу. Разом вдалось витіснити нападника з помешкання. Це не перший напад на рухівця протягом останніх двох років. Житомирська обласна (крайова) організація Політичної партії «Народний Рух України» неодноразово зверталась до правоохоронних органів. На цей раз звернення буде направлено до Головного управління СБУ в Житомирській області. Оскільки замах було вчинено на двох депутатів Овруцької районної ради та політичних діячів», – йдеться у повідомленні.


У коментарі Житомир.info 4 листопада речниця ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко розповіла, що потерпілий відмовився заявляти в поліцію.

«Подія зареєстрована Овруцьким відділенням поліції за повідомленням у соцмережах, оскільки потерпілий першочергово відмовився від подання заяви. Нині за місцем його проживання виїхала та працює слідчо-оперативна група поліції», – зазначила Алла Ващенко.

У коментарі Житомир.info Олег Лагнюк пояснив, чому потерпілий депутат не пише заяву.

«Боїться самої поліції, бо вважає, що за нападами на нього стоять поліцейські, проти яких він там бореться», – розповів Олег Лагнюк.

Також зазначив, що сьогодні з приводу цієї ситуації збирається зустрітися із заступником Міністра внутрішніх справ України.

Як повідомляв Житомир.info, у селі Житомирської області скоїли розбійний напад на родину депутата райради: катували та вимагали гроші.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Овруч депутат напад поліція  
Матеріали по темі