Події

​Черговий лист про замінування біля Житомирської ОДА схожий на попередні, але надійшов з іншої адреси, - поліція

5 November 2019, 12:47

Зранку 5 листопада у Житомирі в черговий раз шукали вибухівку біля приміщення Житомирської обласної державної адміністрації, що на майдані Корольова.

Про це Житомир.info повідомили працівники ОДА та надіслали фото з місця події. Територію біля адмінбудівлі огородили стрічкою, на місці працюють правоохоронці.

«Уранці на електронну адресу ГУНП у Житомирській області надійшло повідомлення про закладення саморобного вибухового пристрою поблизу приміщення облдержадміністрації. На даний час на місці події працюють працівники поліції, вибухотехнічної служби, кінологи, патрульні та інші підрозділи поліції, які перевіряють ймовірну наявність такого вибухового пристрою, а також забезпечують безпеку громадян», - повідомила речниця ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.


У відділі комунікації поліції Житомирської області зазначили, що цього разу увесь штат працівників Житомирської ОДА та обласної ради не евакуювали.

«Повідомлення про закладення вибухового пристрою поблизу приміщення, тому можливо, що не повністю, а частково проводилась евакуація», - говорить Алла Ващенко.

Такі листи про ймовірне замінування вже не рідкість. На минулому тижні до поліції надійшло повідомлення про замінування Спасо-Преображенського собору та обласної лікарні. У поліції говорять, що виїжджали на пошуки вибухівки в Житомирській ОДА за останні місяці вже кілька разів.

«Можна сказати, що цей лист схожий на попередні, але надійшов він з іншої адреси. Впродовж останніх 2 місяців це третє таке повідомлення», - зазначила речниця ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

Нагадаємо, вранці 5 листопада з Житомирської ОДА знову евакуювали людей через повідомлення про замінування.

Як повідомляв Житомир.info, уранці 25 жовтня 2019 року на електронну пошту ГУНП у Житомирській області надійшов електронний лист про закладення вибухівки біля приміщення Житомирської ОДА та на залізничному вокзалі. Житомирські правоохоронці не виявили жодних вибухових пристроїв на території поблизу Житомирської облдержадміністрації та у приміщенні залізничного вокзалу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: замінування вибухівка ОДА  
Матеріали по темі