Події

З Житомирської ОДА знову евакуйовують людей через повідомлення про замінування

5 November 2019, 10:47

Вранці 5 листопада з приміщення Житомирської обласної ради та облдержадміністрації, що на майдані Корольова, знову евакуйовують людей через повідомлення про замінування.

Про це Житомир.info повідомили працівники ОДА та надіслали фото з місця події. Територію біля адмінбудівлі огородили стрічкою, на місці працюють правоохоронці.

У відділі комунікації поліції Житомирської області повідомили, що вранці 5 листопада на електронну пошту Головного управління Нацполіції надійшов лист із повідомленням про встановлення саморобних вибухових пристроїв поблизу адміністративної будівлі облдержадміністрації.

«На місце події виїхали та працюють слідчо-оперативні групи ГУНП та міського відділу поліції, працівники вибухотехнічної служби, кінологи зі службовими собаками, патрульні та інші підрозділи поліції, а також екстренні служби. Правоохоронці обмежили доступ до потенційно небезпечної території. Фахівці-вибухотехніки та кінологи оглядають приміщення та прилеглі території. Крім того, поліцейські вживають заходів для встановлення особи, яка надіслала повідомлення», – інформують у ГУНП.

Подробиці – згодом у сюжеті

Нагадаємо, уранці 25 жовтня 2019 року на електронну пошту ГУНП у Житомирській області надійшов електронний лист про закладення вибухівки біля приміщення Житомирської ОДА та на залізничному вокзалі. Житомирські правоохоронці не виявили жодних вибухових пристроїв на території поблизу Житомирської облдержадміністрації та у приміщенні залізничного вокзалу.

Як повідомляв Житомир.info, 1 листопада 2019 року зі Спасо-Преображенського собору та обласної лікарні у Житомирі знову довелось евакуйовувати людей через повідомлення про вибухівку. Інформація про загрозу теракту не підтвердилася.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: замінування вибухівка ОДА  
Матеріали по темі