Події

​У Запоріжжі затримали жителя Житомира, який з товаришами влаштував на вулиці стрілянину

8 November 2019, 09:28

У Запоріжжі поліція зупинила ВМW, на якому пересувалися троє чоловіків (двоє місцевих і житель Житомира), які в обідню пору влаштували стрілянину на одній з вулиць міста.

Про це 7 листопада повідомила пресслужба ГУНП в Запорізькій області.

«Працівники поліції зупинили автомобіль, на якому намагалися зникнути зловмисники, що порушували громадський порядок в Комунарському районі Запоріжжя. Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили пістолет і набої до нього», - йдеться у повідомленні.

6 листопада о 13:27 до Комунарського відділення поліції Дніпровського ВП ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що біля будинку по вулиці Новокузнецькій в місті Запоріжжя невідомі стріляли з пістолета у повітря, після чого сіли в автомобіль «ВМW» та зникли.

Під час відпрацювання отриманої інформації співробітники управління патрульної поліції помітили транспортний засіб. У результаті переслідування на перехресті вулиць Перемоги та Лермонтова поліцейські примусово зупинили автомобіль.

«На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що на BMW пересувалиcь мешканці Запоріжжя 1988 та 1985 року народження, а також житель міста Житомир, 1991 року народження. Під час огляду автомобіля із залученням службового собаки поліцейські виявили пістолет «Форт» та 32 бойові набої, калібром 9 мм», - повідомили в поліції Запоріжжя.

Вилучене направлено на дослідження до Запорізького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. На даний час за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Розслідування триває.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 9 вересня 2019 у Житомирі на вулиці Великій Бердичівській невідомі стріляли по інкасаторах. В результаті один поліцейський охорони отримав кульове поранення в ногу, проте зміг уберегти сумку з грошима, яку ніс з магазину до спецавтомобіля. Свідками цієї події стали десятки людей, але озброєним злочинцям вдалося втекти. У Житомирській області оголосили план перехоплення.

Зранку 10 вересня стало відомо про затримання одного зі злочинців, причетних до стрілянини в Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пістолет стрілянина Запоріжжя  
Матеріали по темі