Місто

​Міськрада нагадала про перекриття руху на головному майдані Житомира

8 November 2019, 12:27

В суботу, 9 листопада, на майдані Соборному в Житомирі перекриють рух транспорту, бо наноситимуть розмітку.

Про це 8 листопада нагадала пресслужба Житомирської міськради.

«9 листопада буде перекрито рух транспорту на майдані Соборному для вжиття заходів щодо введення в дію тимчасової схеми організації дорожнього руху (схема додається), а саме: нанесення дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків та огороджувальних бар’єрів. Просимо водіїв віднестися з розумінням за тимчасові незручності», - йдеться у повідомленні управління транспорту і зв'язку міської ради.

Нагадаємо, 6 листопада 2019 року стало відомо, що в поліції погодили нову схему руху на майдані Соборному в Житомирі й на вихідних 9-10 листопада наноситимуть розмітку.

Як повідомляв Житомир.info, 26 вересня 2019 року заступник мера Житомира показав новий варіант схеми руху на Соборному. 16 жовтня на майдані Соборному встановили нові дорожні знаки, а з наступного дня мали розпочати нанесення розмітки. Заступник міського голови Дмитро Ткачук стверджував, що до 20 жовтня 2019 на майдані змінять організацію дорожнього руху за схемою, погодженою міською комісією з безпеки руху.

25 жовтня 2019 року на майдані Соборному зіткнулися Lanos і KIA, після чого Дмитро Ткачук заявив, що розмітку на Соборному не наносять, оскільки поліція не дає на це погодження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розмітка Соборний майдан перекриття  
Матеріали по темі