Влада

Звільнений заступник голови Житомирської ОДА знайшов собі вакансію в Києві

11 November 2019, 12:08

Звільнений заступник голови Житомирської облдержадміністрації Ярослав Лагута претендує на посаду заступника голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації.

Декларацію кандидата на цю посаду Лагута подав 8 листопада.

В декларації зазначено, що кандидат на посаду має три квартири у Києві, квартиру у Житомирі та житловий будинок в селі Борова Фастівського району Київської області.

Про трудовий шлях гуманітарного заступника голови Житомирської ОДА Ярослава Лагути читайте тут

Станом на 11 листопада в Дарницькій РДА обов’язки голови виконує переший заступник Василь Лозовий, керівника районної адміністрації Сергія Леваду президент Володимир Зеленський звільнив указом від 23 липня 2019 року.

Відповідно до структури Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації, затвердженої 5 червня 2019 року, у голови є перший заступник та два заступники. Відповідно до затвердженого 19 серпня 2019 року розподілу обов’язків, вакантною є посада заступника голови, який «забезпечує здійснення повноважень райдержадміністрації в галузі економіки та промислової політики; соціально економічного розвитку; побутового, торговельного обслуговування та громадського харчування; у сфері культури, охорони культурної спадщини; фізичної культури, молоді та спорту; благоустрою та охорони довкілля».

Скріншот з сайту Дарницької РДА станом на 11.11.2019

Нагадаємо, Ярослав Лагута 31 жовтня 2019 року отримав останню зарплату в Житомирській обласній державній адміністрації – 107 тис. 320 грн.

Як повідомляв Житомир.info, Лагута був призначений на посаду заступника голови Житомирської ОДА в січні 2015 року. 11 жовтня 2019 року був останній день його роботи на цій посаді і цього ж дня Ярослав Лагута оприлюднив декларацію перед звільненням: з 1 січня по 11 жовтня заступник голови ОДА отримав 515 тис. 356 грн зарплати. Крім того, 13 листопада 2018 року Лагута став власником мотоцикла Harley-Davidson FLHT 2005 р.в. вартістю 250 тис. грн, але в Єдиному державному реєстрі декларацій відповідного повідомлення про суттєві зміни майнового стану немає.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Лагута вакансія РДА Київ  
Матеріали по темі