ДОПОМОГА

​Для дівчини, яка вижила в жахливій ДТП та лікується в Житомирській обласній лікарні, збирають допомогу

17 November 2019, 09:58

Рідні збирають допомогу для 16-річної Олександри Клименко, яка вижила в страшній ДТП, яка сталася в селі Лісова Слобідка Бердичівського району 9 листопада цього року, і зараз лікується в Житомирській обласній дитячій лікарні.

Про це в групі «Житомир+» у фейсбук 16 листопада написав користувач Ivan Kravchenko.

«Всім доброго дня. Прошу про допомогу. Сталося велике горе в нашій родині. 9 листопада на дорозі не далеко від Бердичева сталося жахливе СМЕРТЕЛЬНЕ ДТП. Загинули тато, мама, брат і Дякувати Богу сестра Олександра дивом залишилась жива. Їй 15 років. На даний час лежить в реанімації дитячої лікарні м. Житомир (с.Станишівка). Їй потрібна допомога, так як не має можливості, ліків», - йдеться в дописі.

Також повідомляється, що у травмованої залишились рідна сестра, яка на даний час в декреті, та два брати, одному з яких шість років.

«Я вірю у фейсбук та людей які зможуть допомогти. Маю номер сестри та номер Приватбанку. Все, що потрібно, можу сповістити у приват або по телефону», — написав родич та опублікував номер рідної сестри потерпілої Аліни (098) 382 89 29 та номер карти ПриватБанку брата: 5168 7573 8108 5333 (Клименко Дмитро Анатолійович).

Хто бажає допомогти особисто, може звернутися до реанімаційного відділення дитячої лікарні в селі Станишівка та запитати про Олександру Клименко, — написав Іван.


17 листопада Житомир.info зв’язався з рідною сестрою потерпілої Аліною. Вона розповіла, що старшому їх братові 27, найменшому 6. Сама вона глядить 8-місячну дитину. У 16-річної Олександри важка травма голови та шиї, через що в дівчини фіксатор, пошкоджена ключиця та глибокі рани на нозі. Їй вже зробили декілька операцій, але до видужання ще довго.

Нагадаємо, 9 листопада 2019 внаслідок зіткнення «Запорожця» з КамАЗом у Бердичівському районі загинули двоє дорослих і дитина, неповнолітня пасажирка потрапила до лікарні. Усі вони – жителі смт Іванополя Чуднівського району.

Як повідомляв Житомир.info, 8 листопада 2019 у Києві бетонозмішувач розтрощив Skoda Fabia: загинула 21-річна житомирянка.

Житомир.info

Усі фото дописувачки:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія потерпіла лікарня реанімація  
Матеріали по темі