Суспільство

У Держархіві Житомирської області створили базу даних трудових архівів, де можна підтвердити стаж і нараховану зарплату

18 November 2019, 13:16

У Державному архіві Житомирської області створили базу даних фондів трудових архівів області, якою можна скористатися для підтвердження стажу роботи і нарахованої зарплатні.

Про це повідомляє сайт Держархіву.

«З метою пришвидшення пошуку документів, які містять інформацію про підтвердження стажу роботи та нарахування заробітної плати, створено базу даних переліку фондів документів з кадрових питань (особового складу), які зберігаються в архівних установах області», - інформує сайт.

База даних містить 3 810 заголовків фондів, які зберігають держархіви області, архівні відділи, трудові архіви міських, районних і сільських рад Житомирської області, - зазначається в публікації. У базі міститься інформація про назву підприємства, установи, організації, номеру фонду в архівах, кількості одиниць зберігання та крайні дати документів. Також виокремлено фонди, в яких зберігаються трудові книжки громадян.

«Створена база даних розміщена на офіційному сайті Державного архіву Житомирської області у рубриці «Довідковий апарат». База даних містить відомості не лише про ліквідовані підприємства, є інформація про окремі діючі, які передали свої документи на депоноване зберігання. Через поповнення фондів трудових архівів планується постійне її поновлення», - інформує Держархів.

Як повідомляв Житомир.info, у 2019 році у Держархіві запровадили оприлюднення оцифрованих копій документів. У вересні 2019 року директор Держархіву Житомирської області Ігор Слобожан показав Житомир.info, як реставрують та оцифровують документи.

Жовтневий фоторепортаж з краєвидами з висотної будівлі житомирського Держархіву дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: архів Держархів зарплата  
Матеріали по темі