Події

У столиці поліція знайшла ще одну зниклу дівчину-підлітка з Житомирської області

22 November 2019, 11:48

21 листопада правоохоронці розшукали 15-річну Анастасію Нікітіну з міста Коростень Житомирської області, про зникнення якої поліції стало відомо 6 листопада.

Про це журналісту Житомир.info 22 листопада повідомили у відділі комунікації поліції Житомирської області.

Знайшли дівчину в Києві.

«Розшукали Анастасію Нікітіну у столиці, з нею все гаразд. Дівчину повернули додому», – розповіли у відділі комунікації. У поліції зауважують, що дівчина-підліток – «мандрівниця» з досвідом.

Нагадаємо, 7 листопада 2019 року відділ комунікації поліції Житомирської області повідомив про зникнення і розшук 15-річної Анастасії Нікітіної з міста Коростень. За інформацією ГУНП у Житомирській області, станом на 11 листопада розшук дівчини тривав.

Як повідомляв Житомир.info, 9 листопада 2019 року поліція Житомирської області розшукала 16-річну Ілону Гаїч з міста Радомишль, яка увечері 29 жовтня пішла з дому та не повернулася. Дівчина також була у Києві. У цей же день правоохоронці встановили місце знаходження 17-річного жителя смт Черняхів Назара Прокопчука, який 1 листопада поїхав з дому на навчання та не повернувся. Виявилося, що хлопець був у Черняхові – саме там його і знайшла поліція.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція Анастасія Нікітіна  
Матеріали по темі