Економіка

Вибір споживача 2018: Мілоан — кращі з кращих

26 November 2019, 17:16

Цього року мікрофінансова організація Мілоан отримала почесну відзнаку «Вибір споживача 2018» та увійшла в ТОП-5 кращих МФО України.

Церемонію нагородження традиційно проводить Всеукраїнський галузево-аналітичний центр спільно з партнерами-організаторами. Захід покликаний визначити найперспективніші галузі, інвестиційні проекти та компанії, що демонструють високі показники розвитку.

За якими критеріями Мілоан обрано переможцем, і чому загалом споживачі віддають перевагу послугам МФО?

Оцінка претендентів серед сервісів мікрокредитування

Аналітики Центру регулярно проводять дослідження затребуваних серед населення компаній, зокрема тих, що пропонують отримати онлайн кредит. Сьогодні на українському ринку працює близько 100 мікрофінансових організацій.

Результати роботи МФО за минулий рік оцінювались за кількістю наданих позик, якістю послуг, рівнем рентабельності та довіри клієнтів.

Мілоан отримала максимальну оцінку експертів та статус переможця у номінації «Вибір споживача».

Також компанія офіційно увійшла до реєстру кращих постачальників товарів та послуг України.

Історія успіху Мілоан

ТОВ «Мілоан» засновано в листопаді 2016 року. Організація практично з самого початку свого існування завоювала значну популярність серед українських позичальників. Зараз МФО посідає перші позиції в рейтингах провідних кредиторів України.

Мілоан постійно розвивається та вдосконалює якість послуг. Про це свідчать численні позитивні відгуки на тематичних веб-сайтах.

Сервісом регулярно користуються люди різного соціального статусу: офіційно та неофіційно працюючі, безробітні, пенсіонери, студенти і навіть клієнти з негативною кредитною історією.

Переваги Miloan

Компанія схвалює понад 90% запитів на кредит, не вимагає застави, наявності поручителів та довідок про доходи. Щоб отримати кошти, достатньо надати дані паспорту та ІПН.

Новим позичальникам тут доступно до 12 тис. грн. під 0%, а для існуючих — до 15 тис. грн. з комісією 1,2-1,9% в день без урахування знижок і промокодів.

Договір укладається на 30 діб. Якщо клієнт неспроможний вчасно погасити борг, то має можливість продовжити строк на 3, 7 або 15 днів. Пролонгація кредиту передбачає оплату стандартної комісії та дозволяє уникнути прострочень.

Крім безвідсоткової позики Miloan регулярно пропонує безліч привабливих акцій та розіграші цінних призів для постійних позичальників. Зокрема, в рамках програми лояльності вони отримують промокоди, які дозволяють зменшити процент, збільшити розмір чи строк поточного кредиту, а також отримати знижку у розмірі 50% на новий.

Мілоан не використовує приховані платежі, додаткові комісії та не нав’язує непотрібні страховки. МФО дорожить своїм авторитетом, тому дбає про встановлення довірчих відносин з клієнтами.

Політика компанії базується на принципах лояльності та орієнтації на потреби споживачів.

В минулому році Miloan дуже переконливо довела, що є кращою з кращих у своїй галузі, отримавши престижну нагороду «Вибір споживача 2018» за версією Всеукраїнського галузево-аналітичного центру.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі