Події

Поліція затримала молодика, який на вулиці Київській пограбував житомирянку

30 November 2019, 15:33

29 листопада до поліції звернулась 45-річна жителька обласного центру із повідомленням про грабіж на вулиці. Патрульні, отримавши від жінки необхідну інформацію, оперативно розшукали та затримали підозрюваного у кримінальному діянні.

Про це 30 листопада повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

За словами потерпілої, близько 23.00 у дворі одного з будинків, що по вул. Київській, незнайомий молодик раптово підбіг до неї та вирвав з рук жіночу сумку, в якій знаходились гроші, мобільний та інші особисті речі.

«На місце події після надходження повідомлення прибули патрульні, які розбирались в обставинах. Відпрацьовуючи навколишню територію, поліцейські виявили молодика, схожого за описом зовнішності та іншими відомостями, отриманими від потерпілої, на грабіжника. Під час подальшого огляду також правоохоронці знайшли і речі жінки», – йдеться у повідомленні.

Відтак молодика було доставлено до Житомирського відділу поліції. Там з’ясувалось, що він є 28-річним жителем обласного центру.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність від штрафу і до 4-річного ув’язнення.

Як повідомляв Житомир.info, вечері 9 листопада 2019 року на 34-річну житомирянку у під’їзді будинку по вулиці Клосовського, 10 у Житомирі напав незнайомий чоловік з ножем та вимагав віддати ювелірні прикраси. Поліцейські встановили причетність до нападу 34-річного житомирянина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: грабіж пограбування грабіжник сумка  
Матеріали по темі