Місто

На посаду директора житомирської школи №12 претендують два кандидати

4 December 2019, 09:56

3 грудня закінчився термін прийому документів на конкурс на заміщення вакантної посади директора спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 з поглибленим вивченням іноземних мов ім. С.Ковальчука, що знаходиться на Старому бульварі, 4. Документи на конкурс подали двоє осіб.

Про це 4 грудня у коментарі Житомир.info повідомила заступниця Житомирського міського голови Марія Місюрова.

«Були прийняті документи від двох претендентів на посаду. Сьогодні буде засідання комісії стосовно розгляду документів та допуску кандидатів до подальших етапів конкурсу. Обидва претенденти працюють в системі освіти міста Житомира», – поінформувала Марія Місюрова.

Зазначимо, що в інтерв’ю для Житомир.info, опублікованому 29 листопада 2019 року, заступниця мера Марія Місюрова розповідала, що найближчим часом може бути оголошений конкурс на посаду директора школи №22, що на Польовій.

Повністю інтерв’ю з Марією Місюровою – тут

Нагадаємо, конкурс на посаду директора спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 був оголошений 12 листопада 2019 року.

Як повідомляв Житомир.info, 5 листопада 2019 року на сайті Житомирської міської ради опублікували результати конкурсу на посаду на посаду директора Житомирської міської гуманітарної гімназії №23 ім. Очерета. Переможцем став Ігор Баранов.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: школа школа №12 конкурс директор посада вакансія  
Матеріали по темі