Події

​Вранці на трасі в Житомирській області згорів рейсовий автобус, в якому їхали 13 пасажирів

4 December 2019, 14:16

Вранці 4 грудня вогнеборці ліквідували загоряння рейсового автобуса «Миропіль-Житомир». Ніхто з 13 пасажирів не постраждав, проте вогонь знищив салон та моторний відсік транспортного засобу.

Про це 4 грудня повідомила пресслужба ДСНС.

«4 грудня о 07:21 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння рейсового автобуса «Мерседес», що рухався за маршрутом «Миропіль-Житомир». Подія трапилася на 70-му км автодороги Бердичів-Острог, поблизу с. Булдичів Романівського району», - йдеться у повідомленні.

Вже за 5 хв до місця виклику прибуло чергове відділення вогнеборців з смт Миропіль. До їх приїзду водій автобусу намагався самотужки загасити вогонь, використавши 3 вогнегасники, але приборкати полум’я йому не вдалося.

Зусиллями бійців ДСНС о 07:35 пожежу було локалізовано та о 07:45 – ліквідовано. Вогнем знищено салон та моторний відсік автобусу. На момент загоряння в транспортному засобі перебувало 13 пасажирів, на щастя ніхто з них не постраждав.

«До ліквідації займання залучалося 3 чоловіки особового складу та 1 одиниця спецтехніки», - повідомили рятувальники.

Попередня причина пожежі – розгерметизація паливної системи транспортного засобу. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Нагадаємо, 7 червня 2019 на трасі Київ-Ковель у Коростенському районі вщент згорів рейсовий автобус «Сарни-Київ».

Як повідомляв Житомир.info, зранку 4 лютого 2019 на трасі Київ-Чоп, поблизу села Курне у Житомирській області під час руху загорівся пасажирський автобус. Відео тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа автобус ДСНС Миропіль  
Матеріали по темі