Влада

Кабмін погодив кандидатури ще шести голів РДА у Житомирській області

4 December 2019, 14:55

На засіданні 4 грудня Уряд погодив кандидатури шести голів райдержадміністрацій у Житомирській області.

Про це повідомив присутній на засіданні Кабміну народний депутат Олексій Гончаренко.

«Погоджені нові голови РДА у Донецькій і Житомирській областях. Житомирська область: Ананченко Людмила Павлівна – голова Андрушівської РДА; Туровський Іван Йосипович – голова Баранівської РДА; Хоречко Лариса Валеріївна – голова Олевської РДА; Пулковський Віктор Юрійович – голова Радомишльської РДА; Кулик Юрій Анатолійович – голова Ружинської РДА; Баранівський Богдан Олександрович – голова Хорошівської РДА», - написав нардеп.

Ананченко Людмила Павлівна подала декларацію кандидата на посаду голови Андрушівської РДА 26 листопада, виправлену декларацію кандидата вона оприлюднила 2 грудня. Людмила Ананченко проживає в Андрушівці, в 2018 році вона отримала 172 тис. 863 грн зарплати в приватному підприємстві «Новини Андрушівщини» (роздержавлена районна газета – ред.) та 17 тис. 469 грн пенсії. Ананченко на місцевих виборах 2015 року була обрана депутатом Андрушівської районної ради від партії Республіканська платформа. На той час вона була членом цієї партії та працювала директором Андрушівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Туровський Іван Йосипович подав декларацію кандидата на посаду голови Баранівської РДА 26 листопада. Іван Туровський проживає в Баранівці, працював начальником відділення забезпечення Баранівського райвійськкомату, де в 2018 році отримав 182 тис. 893 грн зарплати. На місцевих виборах 2015 року балотувався до Баранівської районної ради від Народної партії.

Хоречко Лариса Валеріївна 28 листопада подала виправлену декларацію кандидата на посаду голови Олевської РДА. Вона проживає в Олевську, в 2018 році отримала 148 тис. 360 грн зарплати в комунальній установі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Олевської міської ради, де працювала директором. На місцевих виборах 2015 року балотувалася до Олевської міської ради він партії «Народний фронт».

Пулковський Віктор Юрійович 12 листопада подав декларацію кандидат на посаду голови Брусилівської РДА, 22 листопада – на посаду голови Радомишльської РДА. Віктор Пулковський проживає в Баранівці, в 2018 році він отримував лише 14 тис. 562 грн страхових виплат та 48 грн процентів. В серпні 2017 року Пулковський подавав декларацію кандидата на посаду «спеціаліст містобудування та архітектури» Баранівської міської ради. На місцевих виборах 2015 року Віктор Пулковський балотувався до Баранівської міської ради від партії УКРОП і був членом цієї політсили.

Кулик Юрій Анатолійович декларацію кандидата на посаду голови Ружинської РДА подав 26 листопада. Він проживає в Ружині, в 2018 році отримав 10 тис. 80 грн соціальних виплат від центру зайнятості та 6 тис. грн за продаж риби. Юрій Кулик є депутатом Ружинської селищної ради, обраний як самовисуванець.

Баранівський Богдан Олександрович декларацію кандидата на посаду голови Хорошівської РДА подав 26 листопада. Він проживає у селі Пряжів Житомирського району і на початку 2018 року подавав декларацію кандидат на посаду першого заступника голови Хорошівської РДА де зараз і працює. За минулий рік Богдан Баранівський отримав 637 тис. 30 грн доходів від підприємницької діяльності та 110 тис. 576 грн зарплати в РДА.

Як повідомляв Житомир.info, президент Володимир Зеленський вже призначив голів шести райдержадміністрацій у Житомирській області: 15 листопада 2019 року президент Володимир Зеленський призначив голів Чуднівської, Коростенської та Бердичівської районних державних адміністрацій, а 19 листопада – Житомирської РДА, 29 листопада – голову Лугинської РДА, 2 грудня – Ємільчинської РДА.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: КМУ РДА  
Матеріали по темі