Влада

Президент закрив ще п’ять вакансій голів РДА в Житомирській області

5 December 2019, 16:40

Президент Володимир Зеленський призначив ще п’ятьох голів райдержадміністрацій Житомирської області.

Відповідні розпорядження підписні 5 грудня 2019 року й опубліковані на сайті президента.

Денисовця Юрія Миколайовича призначили головою Коростишівської районної державної адміністрації.

Декларацію кандидата на посаду голови РДА подав 13 жовтня. Проживає у Коростишеві, злистопада 2015 року працював заступником Коростишівського міського голови.

Сьомка Віталія Тарасовича призначили головою Любарської районної державної адміністрації.

Декларацію кандидата на посаду голови РДА подав 9 жовтня. Проживає у Житомирі, працював заступником начальника відділу слідчого управління ГУНП у Житомирській області.

Кириченка Сергія Васильовича призначили головою Малинської районної державної адміністрації.

Декларацію кандидата на посаду голови РДА подав 17 жовтня. Проживає у Малині, працював заступником начальника управління - начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства управління регіонального розвитку Малинської райдержадміністрації.

Можара Ярослава Анатолійовича призначили головою Народицької районної державної адміністрації.

Декларацію кандидата на посаду голови РДА подав 24 жовтня. Прописаний у Житомирі, проживає в селі Вереси Житомирського району, є власником приватного підприємства «Цеовіт», яке зареєстроване в Народичах і займається оптовою торгівлею хімічними продуктами.

Кацімон Інну Миколаївну призначили головою Пулинської районної державної адміністрації.

Декларацію кандидата на посаду голови РДА подала 23 жовтня. Проживає в Пулинах, минулого року отримувала допомогу при народженні дитини. Чоловік є власником двох ТОВ, зареєстрованих у 2016 році в Житомирі: будівельна компанія «Нона» та будівельна компанія «ГБЛ».

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський вже призначив голів шести райдержадміністрацій у Житомирській області: 15 листопада 2019 року президент Володимир Зеленський призначив голів Чуднівської, Коростенської та Бердичівської районних державних адміністрацій, а 19 листопада – Житомирської РДА, 29 листопада – голову Лугинської РДА, 2 грудня – Ємільчинської РДА.

Як повідомляв Житомир.info, на засіданні 4 грудня 2019 року Уряд погодив кандидатури шести голів райдержадміністрацій у Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: президент РДА призначення  
Матеріали по темі