Події

У Житомирській області до 7 років в’язниці засудили жінку, яка вступилася за матір та вбила двоюрідного брата

6 December 2019, 14:31

У Попільнянському районі Житомирської області до 7 років засудили жінку, яка, вступившись за матір, завдала смертельних побоїв двоюрідному брату.

Про це 6 грудня Житомир.info повідомила пресслужба прокуратури Житомирської області.

«Інцидент, що так трагічно закінчився для 44-річного чоловіка, стався у березні цього року, у помешканні, де він проживав разом із двоюрідною сестрою та її матір’ю. Між потерпілим та літньою жінкою, на побутовому ґрунті, виникла суперечка, під час якої чоловік вдарив її по руці. Тоді обвинувачена вступилася за матір, побивши кривдника спочатку дерев’яною дошкою, а коли та розламалася, схопилася за сокиру та обухом завдала ще кілька ударів по голові. Завдані побої виявилися смертельними: через декілька днів чоловік помер у лікарні», – розповідають у прокуратурі про обставини події.

Прокуратура Житомирської області здійснювала публічне обвинувачення у справі стосовно жительки Попільнянського району, яка умисно заподіяла смерть іншій людині.

Зазначено, що прокурором у суді було наведено достатньо доказів, що беззаперечно довели вину обвинуваченої. Жінка визнала свою вину та розкаялася у скоєному злочині.

Андрушівський районний суд, у свою чергу, врахувавши поведінку та особу обвинуваченої, обмежився мінімальним покаранням, передбаченим санкцією ч.1 ст.115 КК України та призначив 7 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, 12 квітня 2019 року в Попільнянському районі Житомирської області в лісосмузі за селом поліцейські розшукали тіло 80-річної жінки, яка напередодні пішла отримувати пенсію та додому не повернулася. З’ясувалося, що бабусю з неприязні вбив сусід. 15 квітня ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без визначення розміру грошової застави. Згодом стали відомі причини убивства: чоловік вважав бабусю відьмою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прокуратура вбивство Попільнянський район  
Матеріали по темі