Події

​На Київській у Житомирі затримали чоловіка, який перебував у розшуку за крадіжку та мав при собі «професійний» набір інструментів

9 December 2019, 13:39

Під час патрулювання вулиці Київської у Житомирі інспектори патрульної поліції затримали чоловіка, який перебуває у розшуку.

Про це 9 грудня повідомила пресслужба патрульної поліції в Житомирській області на своїй сторінці у фейсбук.

«8 грудня близько 6-ї години ранку під час патрулювання вулиці Київської охоронці порядку помітили чоловіка, який своїми діями викликав у них підозру. Під час спілкування та перевірки даного громадянина по наявним у базах, патрульні з'ясували, що особа перебуває в активному розшуку Житомирським відділом поліції за вчинення злочину передбаченого ч.2 ст.185 КК України (крадіжка, вчинена повторно, або за попередньою змовою групою осіб)», - повідомили патрульні.

Згідно з чинним законодавством, інспектори провели поверхневу перевірку. Виявилось, що чоловік мав при собі речі, а саме стамеску, г-подібну викрутку, ножиці, рукавиці, призначення яких пояснити чоловік не зміг. Громадянина доставили до міськвідділу та передали слідчому для встановлення всіх деталей справи.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 16 серпня 2019 біля житомирського ЦУМу затримали банду, яка обкрадала офіси, ломбарди та обмінники.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка розшук патрульна поліція  
Матеріали по темі