Події

​Вночі у Житомирській області молодь на «Таврії» потрапила в ДТП: пасажири в лікарні, а водій втік

9 December 2019, 16:22

На Овруччині поліція встановлює обставини перекидання автомобіля, внаслідок чого постраждали троє молодих людей.

Про це 9 грудня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждали троє пасажирів «Таврії Славути», сталась уночі 8 грудня на автодорозі між селами Овруччини. Водія авто за кілька годин розшукали поліцейські. Розпочато кримінальне провадження», - йдеться у повідомленні.

Про доставляння до лікарні трьох жителів Овруцького району із травмами, отриманими у дорожньо-транспортній пригоді, до місцевого відділення поліції повідомили медики уночі 8 грудня.

Працівники слідчо-оперативної групи попередньо встановили, що близько 2 години водій автомобіля «Таврія Славута», 21-річний житель району, між селами Можарами та Словечним не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, де автомобіль перекинувся.

Керманич залишив місце вчинення ДТП, однак згодом його розшукали правоохоронці. Троє пасажирів автівки – 17-річна дівчина та двоє 21-річних хлопців, усі місцеві жителі, – з отриманими внаслідок пригоди тілесними ушкодженнями були доставлені до лікарні.

«Усі обставини та причини, які призвели до дорожньої пригоди, з’ясовуються у ході досудового розслідування, розпочатого за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ», - повідомили правоохоронці.

Нагадаємо, в ніч на 9 грудня в селі Рихальське Ємільчинського району Skoda в’їхала у придорожні стовпчики та перекинулась: одна людина загинула, четверо травмовані.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 7 грудня поліція повідомила, що розшукує водія авто, який ввечері 6 грудня на вулиці Соборній в Чуднові на смерть збив 64-річного велосипедиста і поїхав з місця ДТП. Згодом правоохоронцям вдалося встановити особу підозрюваного – ним виявився 35-річний житель села Дубище Чуднівського району, співробітник місцевого відділення поліції. За даними пресслужби ДБР, підозрюваний свою вину не визнає і каже, що не був за кермом свого автомобіля у той вечір.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Таврія Овруч  
Матеріали по темі