Місто

Центр зайнятості розробив інтерактивну карту вакансій в Житомирі та районі

12 December 2019, 09:25

Фахівці Житомирського міського центру зайнятості створили інтерактивну карту вакансій (з використанням сервісу «Google maps»), які заявлені роботодавцями до міського ЦЗ.

Про це Житомирський міський центр зайнятості повідомив у Facebook 11 грудня.

«Ця карта, розроблена для зручності в пошуку роботи, надає можливість дистанційно за допомогою гаджетів чи персонального комп’ютера здійснювати пошук актуальних вакансій у м. Житомир та Житомирському районі», – йдеться у повідомленні. Наголошується, що використання сервісу безкоштовне.

У центрі зайнятості також пояснили, як користуватися картою.

«Зайшовши на фейсбук-сторінку Житомирського міського центру зайнятості або за посиланням https://www.google.com/maps/d/viewer…,можна здійснити пошук вакансій шляхом переміщення курсору вулицями міста (на карті логотипом служби зайнятості позначені місця, де шукають працівників), або ввівши в пошуковому полі ключові слова, наприклад, назву посади. При натисканні на вакансію з’являється спливаюче віконце з назвою роботодавця, завданнями та обов’язками, вимогами роботодавця до претендентів, розміром заробітної плати, контактними даними працедавців та фахівців центру зайнятості», – зазначають у міському центрі зайнятості.

Як повідомляв Житомир.info, кількість безробітних станом на 1 листопада 2019 року у Житомирській області становила 12,5 тисяч.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: центр зайнятості ЦЗ вакансія безробіття безробітний  
Матеріали по темі