Місто

У Житомирі передумали встановлювати пам’ятник Степану Бандері на місці колишнього погруддя Карлу Марксу й обрали інше місце

12 December 2019, 10:42

Пам’ятник українському політичному діячеві Степану Бандері вирішили встановити на вулиці Київській, а не на перехресті Театральної та Великої Бердичівської, як це планувалося раніше.

Про рішення встановити пам’ятник на вулиці Київській 11 грудня у Facebook написав депутат Житомирської обласної ради, керівник обласної організації ВО «Свобода» Сидір Кізін.

«Пам'ятнику Степанові Бандері в Житомирі бути! Містобудівна рада погодила його встановлення у сквері на вулиці Київській, 25/27», – зазначив Сидір Кізін.


Нагадаємо, у червні 2018 року керівниця міської організації Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Марія Бовсуновська інформувала, що пам’ятник Степану Бандері встановлять у сквері на перехресті вулиць Театральної та Великої Бердичівської, на місці колишнього погруддя Карлу Марксу.

Як повідомляв Житомир.info, 26 липня 2018 року депутати Житомирської обласної ради проголосували за оголошення 2019 року у Житомирській області Роком Cтепана Бандери.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пам’ятник Степан Бандера  
Матеріали по темі