Події

Подробиці побиття жінки з дитиною на руках на Маликова у Житомирі: нападник каже, що перепив кави з таблетками

12 December 2019, 12:11

У Житомирі психічно хворий чоловік напав на жінку з дитиною на руках. Внаслідок побиття у постраждалої зламаний ніс та струс мозку.

Про це 12 грудня повідомили «Факти» з посиланням на «Надзвичайні новини».

«У мережі з’явилося відео, на якому видно, що на жінку з немовлям на руках нападає чоловік. Як виявилося, подія мала місце бути у Житомирі на дитячому майданчику. Цікаво, що під час нападу там знаходилося багато місцевих мешканців, проте ніхто не заступився за матір трьох дітей», – йдеться у повідомленні.

Відеосюжет дивіться ТУТ

На відео впізнали Сергія, який проживає у сусідньому будинку. Місцеві мешканці зазначають, що хлопець ніколи раніше себе так не поводив.

Журналістка «Надзвичайних новин» спробувала поспілкуватися з матір’ю молодика та з ним самим. Чоловік зазначив, що «перепив кави з таблетками». Матір Сергія розповіла, що такий випадок стався вперше.

«Як виявилося, парубок зазвичай виступає у ролі жертви. Підлітки не одноразово били Сергія та знімали це на камеру, аби похизуватися у соцмережах», – пишуть «Факти».

У поліції підтвердили, що раніше на чоловіка ніяких скарг не отримували.

Постраждала написала заяву до правоохоронців, проте нападнику може загрожувати максимум примусове лікування.

Про побиття жінки на вулиці відділ комунікації поліції Житомирської області повідомляв 10 грудня.

«За подією, зафільмованою в опублікованому у соцмережах записі, Житомирським відділом поліції розпочато кримінальне провадження. Подія мала місце в одному з мікрорайонів Житомира 7 грудня.

До міського відділу поліції надійшла заява житомирянки, 1979 р.н., про побиття її на вулиці місцевим жителем. Особа чоловіка встановлена. Про нього відомо, що він перебуває на медичному обліку. З отриманими внаслідок події тілесними ушкодженнями жінка звернулась до медичного закладу. На даний час відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. У ході розпочатого кримінального провадження призначені необхідні експертизи для встановлення ступеню тяжкості завданих заявниці тілесних ушкоджень і визначення осудності чоловіка, який їх спричинив», – таке повідомлення опубліковане на сайті ГУНП.

Користувачі соцмережі зазначають, що подія сталася у мікрорайоні Маликова.

Як повідомляв Житомир.info, 10 травня 2019 року на Маликова у Житомирі жінку під час конфлікту вдарив незнайомий їй чоловік.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: побиття Маликова  
Матеріали по темі