Події

На майдані Соборному в Житомирі на ходу загорівся Opel

13 December 2019, 14:59

В обідню пору 13 грудня у центрі Житомира, на майдані Соборному, загорівся автомобіль.

Інформацію про пожежу журналісту Житомир.info надали у пресслужбі управління ДСНС України у Житомирській області.

Спалахнуло у салоні автомобіля Opel Omega, водій оперативно відреагував і самостійно приборкав полум’я.

«О 12:48 год. на лінію «101» надійшло повідомлення про те, що на майдані Соборному під час руху загорівся автомобіль Opel Omega. Зайнялася передня панель приладів, звідки в салон від пічки надходить тепло. Водій зупинився, викликав рятувальників та почав самостійно гасити пожежу за допомогою порошкового вогнегасника, власне, цим він і врятував від знищення салон автомобіля. Прибувши на місце події рятувальники подали ствол на гасіння пожежі. О 13:07 пожежа була ліквідована. Вогнем знищена передня панель приладів і частина лобового скла. Причина займання встановлюється», – поінформувала начальник сектору зв'язків із засобами масової інформації та роботи з громадськістю управління ДСНС у Житомирській області Оксана Ковальчук.

На місце події виїжджали і патрульні.

«Виклик патрульним надійшов о 12:58 год. про те, що загорілася пічка в автомобілі. Постраждалих внаслідок події немає», – зазначили у пресслужбі патрульної поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 4 грудня 2019 року на трасі у Житомирській області згорів рейсовий автобус «Миропіль – Житомир».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники Опель Соборний  
Матеріали по темі