Місто

У Житомирі засяяла головна новорічна ялинка

19 December 2019, 19:06

У Житомирі урочисто стартують різдвяно-новорічні свята: 19 грудня, у День святого Миколая, на майдані Корольова запалили вогні головної ялинки міста.

Сьогодні ж тут відкриють і резиденцію святого Миколая, де дітлахи зможуть заробити солодощі.

«Стартує свято 19 грудня із запалення вогників на головній зеленій красуні міста о 19:00 год. Відкриють тут ще й Гостину Святого Миколая, де діти зможуть розповісти віршики та отримати солодкі подарунки. Родзинкою святкування є концерт гурту «Мандри». Окрім того, на Михайлівській о 18:00 для всіх житомирян та гостей міста запалять святкову ілюмінацію», – так початок святкувань анонсувала міська рада.

Як запалювали вогні головної ялинки, дивіться у фоторепортажі та у відеосюжеті


За хвилин 15 до відкриття головної ялинки міста

Фото, зроблені на житомирському майдані Корольова 19 грудня, за кілька годин до відкриття ялинки, дивіться тут

Нагадаємо, 10 грудня 2019 року на майдані Корольова у Житомирі встановили ялинку – головний символ різдвяно-новорічних свят. Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2019 стало відомо, що головним новорічним символом Житомира стане блакитна 17-метрова ялинка, яка росте біля ліцею №25. 20 листопада міськвиконком надав дозвіл КП «Зеленбуд» зрізати блакитну ялину, яка росте впритул до вікон міського ліцею.

Як на майдані Корольова у Житомирі запалювали вогні на новорічній ялинці у грудні 2018 року, дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, 28 листопада 2019 року виконавчий комітет міськради затвердив програму святкування Різдва та Нового року у Житомирі. План заходів – тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ялинка майдан Корольова  
Матеріали по темі