Влада

На посаду заступника директора департаменту Житомирської ОДА претендує чиновник з Рівного

20 December 2019, 11:14

На посаду заступника директора департаменту регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації претендує Боліщук Сергій Дмитрович з Рівного.

Декларацію кандидата на посаду він оприлюднив 18 грудня.

В Рівному Боліщук має два торгових павільйони та земельну ділянку, він також декларує об’єкт незавершеного будівництва – квартиру в цьому обласному центрі загальною площею 128 кв.м.

За 2018 рік Сергій Боліщук декларує 260 тис. 930 грн зарплати в управлінні містобудування та архітектури виконавчого комітету Рівненської міської ради та 1 тис. 364 грн виплат по народженню третьої дитини. Дружина Боліщука працює в управління СБУ в Рівненській області, де за минулий рік отримала 218 тис. 668 грн зарплати.

До 4 грудня 2019 року Сергій Боліщук працював заступником начальника управління містобудування та архітектури Рівненської міськради – цього дня він оприлюднив декларацію перед звільненням.

Рівненські ЗМІ повідомляли про скандал через незаконне надання дозволів на розміщення у місті кіосків, в якому фігурував Сергій Боліщук. В березні 2015 року міський голова Володимир Хомко заявляв, що Боліщук сховався від відповідальності у декретній відпустці.

Як повідомляв Житомир.info, з 14 листопада 2019 року директором департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА призначена Інна Хоменко, яка до цього працювала начальником управління в департаменті регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Київської облдержадміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА департамент Боліщук Рівне  
Матеріали по темі