Місто

Біля АЗС на проспекті Незалежності мітингувальники підпалили шини та напали на охоронця, представники компанії звернулися до поліції

24 December 2019, 16:58

22 грудня на проспекті Незалежності знову страйкували проти будівництва АЗС: перекривали дорогу та палили шини. За словами представників ТОВ «ЮПІДЖІ», серед активістів були мешканці мікрорайону «Гормолзавод» та невідомі люди, деякі з них були в масках. Після перекриття дороги люди підпалили гумові шини, зачадивши територію будівельного майданчика, яка знаходиться у приватній власності, далі сморід і кіптява ширилися навколо, створюючи надзвичайну ситуацію для мешканців району, - стверджують представники ТОВ «ЮПІДЖІ». За цим фактом юристи компанії звернулися до поліції.


Відео з камери спостереження АЗС UPG

У компанії «ЮПІДЖІ» повідомляють, що наступного дня група осіб увірвалася на територію будмайданчика, і один з них завдав удару охоронцю. За словами юриста компанії, потерпілого госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою, а з цього приводу зареєстроване кримінальне провадження за №120190600200005335.

Представники компанії, яка будує АЗС, також стверджують, що на фірму здійснюється постійний тиск:

«В офіс інвестора приїжджають так звані активісти і пропонують свої умови співпраці «ми – не качаємо, ви – нам гроші». Інвестор не погодився на пропозицію, пояснюючи, що прагне вибудувати діалог з місцевою громадою, допомогти із благоустроєм. Після кожного такого безрезультатного візиту активістів до інвестора здіймається нова хвиля протестів, написання заяв у суд та інші установи», - повідомив представник ТОВ «ЮПІДЖІ» Максим.

Прес-служба ТОВ «ЮПІДЖИ»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АЗС проспект Незалежності Юпіджи 
Матеріали по темі