Влада

У Житомирській області офіційно запровадили електронний облік деревини

26 December 2019, 13:53

Голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко та голова обласної ради Володимир Ширма 13 грудня 2019 року підписали розпорядження «Про запровадження ведення електронного обліку деревини».

Документ 26 грудня оприлюднили на сайті обласної ради, на сайті ОДА це розпорядження відсутнє.

«Житомирському обласному комунальному агролісогосподарському підприємству «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради та його дочірнім підприємствам забезпечити до 24 січня 2020 року запровадження ведення електронного обігу деревини», - йдеться у документі.

Про проведену роботу облдержадміністрацію та обласну раду треба поінформувати до 30 січня 2020 року. Контролювати виконання розпорядження буде перший заступник голови ОДА Володимир Федоренко та перший заступник голови облради Сергій Крамаренко.

Скріншот з сайту облради

Скірншот з сайту ОДА

Нагадаємо, 3 вересня 2019 року голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко та голова облради Володимир Ширма провели нараду з питання посилення заходів контролю за використанням та охороною лісів з метою протидії незаконним рубкам та запровадження електронного обліку деревини у форматі відкритих даних.

Як повідомляв Житомир.info, 12 серпня 2019 року новопризначений очільник Житомирської ОДА Віталій Бунечко заявив, що хоче ініціювати аудит всіх лісових господарств області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада ОДА деревина лісгосп  
Матеріали по темі