Влада

На посаду начальника управління культури є одна претендентка, на головного архітектора Житомира – жодної заявки

3 January 2020, 11:30

Сьогодні, 3 січня 2020 року, завершується прийом документів від претендентів на посади начальника управління культури Житомирської міської ради та головного архітектора міста.

Проте претендентів небагато: на посаду начальника управління культури надійшла одна заявка на участь у конкурсі, на головного архітектора – жодної.

Про це вранці 3 січня Житомир.info повідомила начальник відділу кадрів та з питань служби в органах місцевого самоврядування Наталія Хабарова.

«На посаду начальника управління культури, станом на 3 січня, надійшли документи від одного претендента, на посаду головного архітектора – жодної заявки на участь у конкурсі. Проте ще сьогодні ми приймаємо документи на участь у конкурсі на ці посади, тож остаточна кількість кандидатів стане відома пізніше», - розповіла Наталія Хабарова.

На ресурсі НАЗК опублікована декларація кандидата на посаду начальника управління культури – Ілони Колодій, яку вона подала 2 січня 2020 року.

Претендентка на посаду начальника управління міської ради вказує чотири власні фірми: ТОВ «Глорія Івентс» (засноване в березні 2018 року, основний вид діяльності – організування інших видів відпочинку та розваг); ТОВ «Коло Дій груп» (засноване в липні 2016 року, основний вид діяльності – діяльність у сфері радіомовлення); ТОВ «Сі Ес Ей Груп» (засноване в квітні 2009 року, основний вид діяльності – виробництво кіно- та відеофільмів, телевізійних програм); ПП «Колодій продакшн» (засноване в лютому 2007 року, основний вид діяльності – рекламні агентства). Дві останні фірми належать її чоловікові: власником «Сі Ес Ей Груп» є Колодій Євген Михайлович, у «Колодій продакшн» два співвласники – Колодій Євген Михайлович та Годована Руслана Іванівна.

У 2019 році підприємницькою діяльністю Ілона Колодій заробила 1 млн 197 тис. 178 грн. 10 грудня 2019 року вона стала власницею автомобіля Range Rover Evoque 2015 р.в., вказана вартість автівки – 720 тис. грн.

Нагадаємо, на початку грудня 2019 на сайті Житомирської міської ради з’явилась інформація про конкурс на вакантні посади – начальника управління культури та головного архітектора.

Як повідомляв Житомир.info, начальниця управління культури Ніна Рябенко та головний архітектор міста Юрій Безбородов були звільнені наприкінці травня 2019 року. Ніна Рябенко очолила управління культури Житомирської міської ради в листопаді 2016 року. Юрій Безбородов працював головним архітектором міста з 21 серпня 2017 року.

Влітку 2019 року у Житомирській міській раді вже проводили конкурс на посаду начальника управління культури Житомирської міської ради: на цю посаду було шість претендентів, двоє кандидатів (Юлія Закаржевська (Кручак) та Наталія Журбей) дійшли до співбесіди, але конкурсна комісія 16 липня не обрала переможця і конкурс збиралися оголошувати повторно.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конкурс посада начальник вакансія архітектор управління культури  
Матеріали по темі