Місто

24 житомирських вулиці в одному мікрорайоні лишаються без води (оновлено)

6 January 2020, 11:53

Більше двох десятків вулиць у житомирському мікрорайоні Крошня, а також прилеглі до них провулки у переддень Різдва лишилися без води.

Про зупинення водопостачання вранці 6 січня у Facebook повідомило комунальне підприємство «Житомирводоканал». У списку – 24 вулиці.

«До уваги мешканців Крошні! У зв'язку із необхідністю ліквідації наслідків аварії на трубопроводі, об 11:30 буде зупинено 3-й підйом Крошня. Без води залишаться такі вулиці:
Народицька, Отаманів Соколовських, Покровська (від 84 будинку), Євгена Рихліка, Священника Жилюка, Садова Алея, Учнівська Алея, Тараса Бульби-Боровця, Героїв Чорнобиля, Крошенська, Чеська Крошня, Парникова, Садова, Северина Наливайка, Паркова, Гранітна, Вацлава Длоуги, Перехідна, Богдана Хмельницького, Андріївська, Озерна, Яна Охоцького, Під’їзна, пр-кт Незалежності (від Покровської до Східної), а також прилеглі до них провулки», – йдеться у повідомленні.

У коментарях до допису директор водоканалу Андрій Нікітін близько 12:00 год. повідомив, що водопостачання буде відновлено орієнтовно через дві години.

«Шановні мешканці! Аварійна бригада наразі виконує ремонтні роботи. До відновлення водопостачання орієнтовно 2 години (якщо не буде ускладнень). Підвіз води відновиться, щойно водій поповнить запас води та повернеться на вул. Крошенську, 38!», – прокоментував публікацію Андрій Нікітін.

Оновлено о 12:57 год.

Близько 12:50 год. жителька мікрорайону Крошня повідомила Житомир.info, що вода у її будинку з’явилася.

Приблизно у цей же час про відновлення водопостачання повідомив директор водоканалу Андрій Нікітін.

«Відновлюємо водопостачання. Вода поступово має з'являтись», – близько 12:50 год. прокоментував Facebook-публікацію Андрій Нікітін.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 5 січня КП «Житомирводоканал» повідомило про відключення водопостачання у 23 будинках на Крошні з 23:00 год. Йшлося про вулиці Крошенську та Покровську.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водоканал відключення Крошня  
Матеріали по темі