Влада

Перше розпорядження голови Житомирської ОДА в новому році – про консультації з громадськістю

9 January 2020, 10:15

Перше розпорядження голови Житомирської облдержадміністрації у 2020 році підписане 2 січня і має назву «Про проведення консультацій з громадськістю у 2020 році».

Документ опублікований на сайті ОДА.

На поточний рік консультації планують проводити з 20 питань: бюджетні, соціальні, цивільний захист, протидія торгівлі людьми та домашньому насильству тощо.

У формі електронних консультацій буде 10 заходів, також заплановано 5 засідань за «круглим столом». Три заходи, які стосуються цивільного захисту населення пройдуть у формі зборів. Лише чотири з 20 заходів мають конкретну дату проведення.

Зазначимо, що розпорядження прийняте на виконання постанови Кабінету міністрів від 3 листопада 2010 року, підписаної прем’єр-міністром Миколою Азаровом. Останні зміни до постанови були внесені 24 квітня 2019 року Урядом Володимира Гройсмана і стосувалися громадських рад.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці 2019 року міська влада підтримала впровадження проєкту «Єдина платформа місцевої електронної демократії» в Житомирській міській об’єднаній територіальній громаді: відповідне рішення ухвалили на засіданні міськвиконкому 21 грудня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА розпорядження громадськість  
Матеріали по темі