Події

Суд вирішив не карати матір дев’ятикласника, який розпилив газ у житомирській школі і 17 дітей потрапили до лікарні

10 January 2020, 10:15

Богунський райсуд Житомира звільнив від покарання матір дев’ятикласника, який 28 листопада 2019 року у школі №26, що на проспекті Миру, 59, розпилив сльозогінний газ.

Про це йдеться в постанові суду від 26 грудня 2019 року, оприлюдненій в єдиному державному реєстрі судових рішень.

«Враховуючи визнання ОСОБА_1 вини, її щире каяття, а також характер вчиненого правопорушення, особу, яка притягається до адміністративної відповідальності, ступінь її вини, майновий стан, обставини, що пом`якшують і обтяжують відповідальність, приходжу до висновку про можливість звільнення ОСОБА_1 від адміністративної відповідальності у зв`язку з малозначністю вчиненого адміністративного правопорушення», - йдеться в обґрунтуванні рішення суду, який постановив звільнити від адмінвідповідальності матір хлопця за «малозначністю вчиненого правопорушення і обмежитись усним зауваженням».

Як повідомляв Житомир.info, 28 листопада 2019 року в загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №26 міста Житомира, що на проспекті Миру, 59, один із учнів розпилив сльозогінний газ «Кобра». За повідомленням поліції, в результаті події 17 дітей були доставлені до дитячих лікарень для обстеження та нагляду. Матері ж підлітка-хулігана загрожував штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850 до 1700 грн - ред.).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: газ школа штраф суд  
Матеріали по темі