Події

​Поліція затримали 24-річного жителя Житомирської області, який обкрадав хлібні кіоски в Києві

10 January 2020, 12:09

Столичні слідчі оголосили про підозру за серію крадіжок із хлібних кіосків 24-річному чоловіку з Житомирської області.

Про це 10 січня повідомила пресслужба поліції Києва.

«Правоохоронці зібрали докази причетності затриманого до чотирьох епізодів крадіжок. Також чоловік підсудний за майнові злочини, що розглядаються у Дніпровському та Деснянському районних судах», - йдеться у повідомленні.

До чергової частини Деснянського управління поліції надходили повідомлення про крадіжки з хлібних кіосків на вулиці Градинська та проспекті Маяковського. Після проведення оперативних заходів працівники карного розшуку затримали 24-річного уродженця Житомирської області.

Як розповіла слідча Деснянського управління поліції Ніна Головська, поліцейським фігурант зізнався, що вночі шляхом віджиму замка вхідних дверей він проникав у кіоски та забирав виручку з каси, мобільні телефони та продукти харчування:

«Ми довели причетність затриманого до чотирьох крадіжок, у яких він зізнався. Окрім цього, він підсудний за майнові злочини, які розглядаються у Дніпровському та Деснянському столичних судах», - повідомила слідча.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції ведеться досудове розслідування за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігуранту оголошено про підозру у вчиненні чотирьох епізодів. Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на 7 січня 2020 в Чуднові 14-річний хлопець «поколядував» у магазині: заліз через горище і викрав з каси 16 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка  
Матеріали по темі