Влада

Держгеокадастр не зміг визначити переможця конкурсу на посаду начальника головного управління в Житомирській області

14 January 2020, 14:31

За результатами конкурсів на заміщення вакантних посад начальників головних управлінь Держгеокадастру в 11 областях визначені шість переможців.

Інформацію про результати конкурсу 14 січня оприлюднили на сайті Держгеокадастру.

Зокрема, зазначається, що у конкурсі на посаду начальника головного управління Держгеокадастру у Житомирській області переможець не визначений. 14 січня був оголошений потворний конкурс на цю посаду, документи прийматимуть до 31 січня 2020 року.

В умовах конкурсу зазначено, що посадовий оклад начальника головного управління – 10990 грн, крім того є надбавка за вислугу років у розмірі, визначеному статтею 52 Закону України «Про державну службу», надбавка за ранг державного службовця, відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 №15 «Питання оплати праці працівників державних органів».

Також прописані кваліфікаційні вимоги.

Зараз в обласному управлінні Держгеокадастру тимчасовий керівник: з 20 листопада 2019 року виконання обов’язків начальника покладено на Максима Мельниченка, який до цього був заступником начальника відділу геокадастру в Олевському районі.

Як повідомляв Житомир.info, 9 грудня 2019 року голова Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Башлик Денис на виконання доручення Кабінету міністрів наказав відсторонити від виконання посадових обов’язків керівників та заступників керівників головних управлінь Держгеокадастру в областях та м. Києві з метою комплексної перевірки роботи органу. 10 грудня Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру оголосила конкурс на зайняття вакантних посад керівників територіальних органів, в тому числі – в Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держгеокадастр вакансія  
Матеріали по темі