Місто

​Виконком погодив договір, за яким Житомирське ТТУ отримає 127 млн грн з міського бюджету

15 January 2020, 12:38

15 січня на засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради погодили укладання договору з КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління», за яким з міського бюджету підприємство має отримати 127,7 млн грн.

Проєкт рішення виконкому «Про погодження укладання договору» був оприлюднений на сайті міської ради напередодні, 14 січня, і внесений до порядку денного засідання як додаткове питання.

«На розгляд виконкому пропонується рішення про погодження укладання договору між міською радою та ТТУ. Заключаємо договір про організацію здійснення перевезень пасажирів міським електротранспортом шляхом надання трансферів перевізнику, який передбачає фінансування ТТУ протягом 2020 року з міського бюджету, водночас, підприємство бере на себе зобов’язання по збору виручки. Загальна сума договору складає майже 230 млн грн, точніше 229,7 млн грн, в тому числі 103 млн – це обсяг надходжень, які має зібрати підприємство, зокрема, від продажу квитків та від іншої діяльності. А з міського бюджету ми виділяємо 127,7 млн грн», - доповів начальник управління транспорту та зв’язку Костянтин Підпокровний.

У доповнення заступниця міського голови Світлана Ольшанська відмітила, що саме така сума у 127,7 млн грн передбачена у міському бюджеті на фінансування ТТУ впродовж 2020 року.

Рішення підтримали.

Нагадаємо, 6 грудня 2019 року на позачерговій сесії Житомирської міськради з резервного фонду виділили 7 млн 80 тис. 600 грн КП «ЖТТУ» на зарплату працівникам та оплату за електроенергію.

Як повідомляв Житомир.info, 4 вересні 2019 на засіданні виконкому Костянтин Підпокровний заявив, що якщо вартість проїзду у громадському транспорті не підвищать найближчим часом, то Житомирському ТТУ потрібно буде до кінця року виділити 50 млн грн, аби покрити збитки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ТТУ трансфер виручка Підпокровний  
Матеріали по темі