Події

У Бердичеві до реанімації з отруєнням чадним газом госпіталізували немовля

15 January 2020, 13:09

У місті Бердичів Житомирської області маленька дитина потрапила до лікарні з отруєнням чадним газом.

Про це 15 січня повідомило управління з питань ЦЗ населення та оборонної роботи Житомирської ОДА з посиланням на Бердичівський міськвиконком.

Подія трапилася 13 січня. Дівчинку, 2019 року народження, місцеву мешканку, з діагнозом «отруєння чадним газом» госпіталізували до реанімаційного відділення Бердичівської центральної міської лікарні.

«Наразі життю немовляти нічого не загрожує. Вчора, 14 січня, дитину переведено до дитячого відділення лікарні. Попередня причина події – отруєння продуктами горіння твердопаливної печі», – поінформували спеціалістів управління з питань ЦЗ населення в міськвиконкомі.

Сайт «Ріо Бердичів» пише, що надзвичайна ситуація трапилася на вулиці Профспілковій. Журналісти бердичівського сайту з’ясували, що зле було і мамі дитини, а також тітці.

«Ознаки отруєння проявлялися і в мами, і в тітки. Але нині зафіксовано отруєння продуктами горіння, а чадним газом – під питанням, адже підтвердити або спростувати це може результат аналізу, який вже взяли», – пише сайт, переказуючи слова заступника директора міської лікарні Олега Марченка.

Зазначається, що дитині було проведено кисневу терапію, її стан задовільний. Мамі проведено таку ж терапію, проте вона не потребувала госпіталізації.

Як повідомляв Житомир.info, 22 жовтня 2019 року двоє дітей з Житомира потрапили до реанімації з попереднім діагнозом «отруєння чадним газом». Їхню матір госпіталізували до опікового центру.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: чадний газ Бердичів  
Матеріали по темі