Події

Правоохоронці довели провину жителя Житомирської області у жорстокому поводженні з твариною

3 February 2020, 10:22

Правоохоронці оголосили про підозру 22-річному хлопцю з Малинського району Житомирської області, який розмістив у соціальній мережі відео знущання над поросям.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Запис із сценами жорстокого поводження з твариною з’явився у мережі близько місяця тому. Під час встановлення усіх обставин з’ясувалось, що подія відбувались в одному з сіл Малинського району, а їх учасником був місцевий 22-річний житель. Пояснюючи свою поведінку, парубок розповів, що запис зроблено у грудні минулого року. Після проведення необхідних слідчих дій днями чоловікові оголошено про підозру у вчиненні кримінального діяння, передбаченого ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) КК України», – йдеться у повідомленні.

Законодавством за такі дії передбачено покарання у вигляді арешту на строк до 6 місяців або обмеження волі на строк до 3 років.

«Найближчим часом планується завершити досудове розслідування та скерувати обвинувачення щодо парубка до суду», – повідомив начальник Малинського відділення поліції Михайло Старовойт.

Як повідомляв Житомир.info, киянин повідомив поліції про відео у мережі, на якому молодик із Житомирської області знущається над поросям.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: жорстоке поводження порося поліція  
Матеріали по темі