Місто

​У Житомирі зняли з квартирної черги 160 сімей, троє з них отримали грошові компенсації

5 February 2020, 11:39

У Житомирі провели інвентаризацію квартирної черги і «відсіяли» 160 сімей, при цьому лише три родини зняли з квартирної черги тому, що вони отримали грошові компенсації за житло.

Про це йшла мова 5 лютого на засіданні виконкому під час розгляду питання про впорядкування квартирної черги у Житомирі.

«Даним проєктом рішення пропонується зняти з квартирного обліку 160 сімей, це, переважно, за результатами виконання рішення виконкому про проведення інвентаризації квартирної черги. З цих 160 сімей лише три сім’ї ми знімаємо по причині того, що вони отримали грошові компенсації у 2019 році, як таких що забезпечені житлом», - доповіла начальник відділу по обліку та розподілу жилої площі Житомирської міської ради Надія Сидун.

Також даним проєктом рішення виконкому пропонувалося внести зміни відповідно до заяв та наданих документів щодо 12 сімей та поновити на квартирному обліку одну сім’ю, яка раніше була знята з квартирної черги на підставі рішення виконкому про проведення інвентаризації.

«Вони надали необхідні документи, підтвердили своє право на те, що вони дійсно потребують поліпшення житлових умов і пропонується їх поновити у черзі. Усі заяви опрацьовані, розглянуті на комісіях Зауважень та доповнень до проєкту рішень не надходило», - повідомила Надія Сидун.

Виконком одноголосно підтримав дане рішення.

Нагадаємо, станом на 1 січня 2020 року на квартирному обліку в Житомирі перебувало 12194 сім’ї. Упродовж 2018 та 2019 років зняли з квартирної черги 2272 сім’ї.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі військовий Святослав Щербина переобладнав колишнє нежитлове приміщення ЖЕКу в квартиру для своєї родини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: квартирна черга Сидун  
Матеріали по темі