Події

​У багатоповерхівці на проспекті Миру в Житомирі горіла квартира: є загиблі (доповнено)

6 February 2020, 13:42

Вдень 6 лютого на проспекті Миру в Житомирі сталася пожежа.

Про це близько 13.00 Житомир.info повідомив читач. За його словами, пожежа сталася в одній з квартир багатоповерхівки по проспекту Миру, 7. На місце події прибули рятувальники, які загасили пожежу та виявили тіла двох людей.

У пресслужбі управління ДСНС в Житомирській області журналісту Житомир.info інформацію про пожежу на 7-му поверсі будинку по проспекту Миру підтвердили. За даними рятувальників, загинула 80-річна бабуся, її 51-річний син, також у пожежі загинув собака.

"6 лютого об 11:22 до служби порятунку «101» м.Житомир надійшло повідомлення від сусідів, що з квартири на 7-у поверсі девʼятиповерхівки на проспекті Миру йде дим. За вказаною адресою виїхали дві автоцистерни 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини та частини спеціальної пожежної техніки, а також автодрабина. По прибуттю в оселі спостерігалося сильне задимлення. В одній із житлових кімнат тлів диван. На ліжку в сусідній - фахівці ДСНС виявили загиблу 80-річну жінку без ознак життя та мертвого пса. Як з’ясувалося, через проблеми зі здоров’ям вона останнім часом була прикута до ліжка. Далі на підлозі в коридорі вони знайшли ще тіло 51-річного сина пенсіонерки. Об 11:36 вогнеборці локалізували пожежу та об 11:43 ліквідували. Вогнем знищено диван та речі домашнього вжитку в кімнаті, пошкоджено килим на стіні", - повідомили в пресслужбі У ДСНС в області.

Попередня причина пожежі – необережність під час куріння. Зі слів сусідів, загиблий зловживав алкоголем та курив в оселі. Остаточна причина загоряння, а також усі обставини надзвичайної події наразі встановлюються.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 28 січня 2020 біля залізничного вокзалу в Житомирі горів будинок на трьох господарів: пожежники за допомогою драбини врятували 32-річного чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа проспект Миру ДСНС  
Матеріали по темі