Події

​У Житомирській області чоловік отримав опіки під час спроби самогубства: розлив бензин і підпалив сінник

7 February 2020, 16:35

До Романівської лікарні потрапив житель селища Довбиш Баранівського району з опіками від палаючого бензину.

Таке повідомлення вранці 7 лютого опублікував сайт Твій Романів. За даними видання, чоловіку надали допомогу в хірургічному відділені райлікарні та перевели до опікового центру в Житомир.

В управлінні з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Житомирської ОДА повідомили, що чоловік, 1981 року народження, потрапив до обласної лікарні з опіками обличчя, тулуба та обох кістей. Такі травми він отримав через необережне поводження з паяльною лампою.

Більш детальну інформацію щодо події, яка трапилась в смт Довбиш 5 лютого, надали журналісту сайту Місто Баранівка у Баранівському районному секторі управління ДСНС України в Житомирській області. Чоловік намагався вчинити самогубство: облив сінник бензином і зайшов у середину. Завдяки сусідам та пожежникам, які прибули на виклик, чоловік залишився живим.

«5 лютого о 14:36 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди – сінника в смт Довбиш Баранівського району. На місці події було виявлено охоплений вогнем сінник, розташований на відстані 0,5 м до сараю та 1,5 м до житлового будинку. Пожежу вдалося ліквідувати лише о 16:00, не допустивши її поширення на житлову забудову. Також на місці події було виявлено та направлено до лікарні каретою швидкої допомоги 38-річного чоловіка, що отримав 7% опіків тіла середньої тяжкості. У подальшому слідчо-оперативною групою було встановлено, що вищезгаданий громадянин, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, намагався вчинити самогубство. На очах у жителів селища чоловік, за допомогою бензину з паяльної лампи, підпалив власний сінник та заліз в осередок загорання. Завдяки сусідам чоловіка вдалося витягти з вогню та стримати до приїзду карети швидкої допомоги. Незважаючи на спроби рятувального підрозділу та населення загасити пожежу, палій намагався підтримати процес горіння гумовими шинами та повторно вскочити у полум'я», - повідомляє сайт Місто Баранівка з посиланням на інформацію рятувальників.

У пресслужбі ГУНП в Житомирській області журналісту Житомир.info інформацію про дану подію підтвердили.

Як повідомляв Житомир.info, 14 червня 2019 року на сесії Бердичівської міськради чоловік облив себе бензином та підпалив.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа опік бензин самогубство підпал Довбиш  
Матеріали по темі