Події

У Житомирській області під поїздом загинула школярка

19 February 2020, 11:05

У Попільнянському районі 18 лютого під потяг потрапили 15-річна школярка. Від отриманих травм дівчинка загинула на місці.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Про подію до Попільнянського відділення поліції близько 20.30 повідомив машиніст потягу. За його словами, між станціями Попільнею та Бровками на колії раптово вибігла дівчина. Чоловік розпочав екстрене гальмування потягу, однак уникнути зіткнення не вдалося. На місці працювала слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції та медики. Було встановлено особу потерпілої, 15-річної жительки с. Сокільчі Попільнянського району. Травми, отримані нею унаслідок події, виявились несумісними з життям. Попередньо від матері загиблої відомо, що її донька пішла з дому близько 18 години цього ж дня. Своїй подружці дівчина відправила смс-повідомлення суїцидального характеру», – йдеться у повідомленні.

Усі причини та обставини, що призвели до пригоди, нині з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження за ч.3 ст.276 (Порушення правил безпеки руху чи експлуатації залізничного…транспорту) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Житомир.info, 20 жовтня на залізничній станції в Житомирській області загинув юнак, який стояв спиною до потяга в навушниках.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поїзд школярка поліція Попільнянський район  
Матеріали по темі