Місто

Житомирський підприємець, який переміг на аукціоні, не підписав договір купівлі-продажу приміщення на Троянівській

21 February 2020, 13:35

Аукціон з продажу напівпідвального приміщення на вул. Троянівська, 14, який проходив 16 січня 2020 року, визнали таким, що не відбувся.

Відповідне оголошення на повідомлення про проведення 23 березня нового аукціону оприлюднене в системі ProZorro.Продажі.

Нагадаємо, на торги зі зниженою на 50% вартістю заявки надійшли від двох учасників. В результаті переможцем став житомирський підприємець Олександр Журавський, який запропонував за нежитлове приміщення загальною площею 20,6 кв.м., розташоване в цокольній частині 2-х поверхового житлового будинку 1968 року побудови, 120 тис. 002 грн – на дві гривні більше, ніж пропозиція конкурента.

21 лютого відділ по управлінню та приватизації комунального майна Житомирської міської ради оприлюднив акт про порушення строків підписання договору купівлі-продажу: переможець мав впродовж 30 днів після проведення аукціону підписати договір, але цього не зробив.


Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської міської ради 7 лютого 2020 року депутати проголосували за скасування рішень про приватизацію трьох комунальних приміщень, які не змогли продати в січні: вул. Олександра Клосовського, 2; вул. Юрка Тютюнника, 23, площа Польова, 10.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аукціон приватизація приміщення  
Матеріали по темі