Події

Апеляційний суд Житомирськой області виніс вирок – довічне увязнення

27 March 2007, 09:24

Такий вирок винесено Апеляційним судом Житомирської області  С. Момоту, який вчинив низку тяжких злочинів, - повідомляє прес-служба прокуратури області

Як повідомив старший слідчий прокуратури м. Житомира Олександр Оленський, який вів розслідування, проти С. Момота було порушено кримінальну справу за частиною 2 ст. 15 (замах на злочин) частиною 2 ст. 115 (умисне вбивство), частиною 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі), частиною 2 ст. 186 (грабіж) та частиною 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Наприклад, мотивом до одного із скоєних вбивств для нього став конфлікт на грунті незначного приводу, який розігрався увечері  поблизу кафе. Свою «правоту» Момот доводив із ножем у руках, внаслідок чого життя одному потерпілому врятували лікарі, а іншому  так  і не змогли…

Іншим разом, «виручаючи» свого знайомого,  допомагав йому «вибивати» борг: побивши боржника, зв’язали його скотчем і замкнули у гаражі. Потім, виставивши вже своєму «другові» претензії про те, що він не зможе допомогти йому уникнути кримінальної  відповідальність за щойно скоєний злочин, розправився і з ним, умисно завдавши ножем смертельних ударів у його ж квартирі.

Розглянувши справу, Апеляційний суд Житомирської області визначив міру покарання – довічне ув’язнення. Вирок суду може бути оскаржено у Верховному суді України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі