Події

Поліція знищила гранату, знайдену біля житомирської багатоповерхівки

24 February 2020, 12:20

Граната, яку знайшли жителі багатоповерхівки на Бориса Тена, виявилася навчальною.

Про це 24 лютого повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Повідомлення про подію надійшло до поліції після 13-ї години 23 лютого. Біля одного з під’їздів багатоповерхівки в обласному центрі місцеві жителі виявили предмет, зовні схожий на гранату «Ф-1», – нагадують у поліції обставини події.

Для перевірки інформації на місце події виїхали патрульні, а потім і фахівці вибухотехнічної служби ГУНП та слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції.

«Фахівці-вибухотехніки главку поліції вилучили та знищили виявлену річ. За їх висновками, це навчальний боєприпас, вибухових речовин він не містив і небезпеки для жителів будинку не становив», – зазначають у ГУНП.

Тим часом поліцейські застерігають громадян: у разі виявлення будь-яких підозрілих предметів у жодному разі не варто їх торкатись, рухати чи переносити. Слід негайно повідомити про знахідку за номером «102».

Нагадаємо, в обідню пору 23 лютого біля будинку на вулиці Бориса Тена, 102 у Житомирі люди знайшли гранату та викликали правоохоронців.

Як повідомляв Житомир.info, 20 січня 2020 року чоловік, який шукав металобрухт, на вулиці Фруктовій у Житомирі натрапив у сміттєвому баку на два тубуси, схожі на РПГ. Небезпечні предмети були замотані у зелену тканину. Про знахідку чоловік повідомив у поліцію. Предмети виявились бойовими протитанковими гранатами РПГ-26.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: граната Ф-1 Бориса Тена  
Матеріали по темі