Влада

У конкурсі на посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради перемогла працівниця облради

24 February 2020, 15:28

У Житомирі визначили переможницю конкурсу на посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю міської ради (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника). Нею стала Олександра Стежко.

Про це Житомир.info 24 лютого повідомили у відділі кадрів та з питань служби в органах місцевого самоврядування міської ради. Подробиць щодо завершення конкурсу у відділі кадрів не надали, лише назвали ім’я та прізвище переможниці.

Зазначимо, що Стежко Олександра Віталіївна проживає в Житомирі, працює начальником управління інформації, зв’язків з громадськістю, міжнародної співпраці, з питань соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб, учасників антитерористичної операції та сімей загиблих виконавчого апарату Житомирської обласної ради.

Нагадаємо, 16 січня 2020 року виконком Житомирської міської ради оголосив конкурс на посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю міської ради (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника).

17 лютого стало відомо, що на посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради претендують семеро кандидатів.

Як повідомляв Житомир.info, 22 серпня 2017 року мер Сергій Сухомлин підписав розпорядження про призначення Ольги Приходченко на посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю «на час знаходження у відпустці для догляду за дитиною Рибак А.В.».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада вакансія пресслужба  
Матеріали по темі