Економіка

Облрада хоче надати згоду на здійснення невід’ємних поліпшень приміщення кафе в центрі Житомира

27 February 2020, 13:23

Житомирська обласна рада збирається надати згоду підприємству «Іоланта»на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна. Мова йде про однойменне кафе, яке знаходиться біля фонтану на вулиці Михайлівській.

Відповідний проєкт рішення сесії оприлюднений 26 лютого на сайті облради.

«Надати згоду малому приватному підприємству «Іоланта» на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна загальною площею 72,7 кв. м, що перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради та знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Лятошинського, 2, відповідно до кошторисної документації 50-П-2019-К, розробником якої є ПП «Імперія будівництва», на граничну суму 144,203 тис. грн з ПДВ (станом на 20.09.2019), що становить 27,2 % від ринкової вартості майна, за яким воно було передано в оренду (станом на 30.04.2012)2, - йдеться у проєкті рішення.

Зазначається, що відшкодування вартості здійснених невід’ємних поліпшень орендованого майна буде зараховано при приватизації об’єкта оренди.

Мале приватне підприємство «Іоланта» було зареєстроване в лютому 1992 року, статутний капітал – 100 гривень, власник та керівник МПП – Бадалян Любов Володимирівна. Офіційна адреса закладу – вул. Михайлівська, 6.

Як повідомляв Житомир.info, в грудні 2017 року депутати Житомирської облради надали згоду ФОП Парфентієву Ю.О. на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна на Михайлівській, 15 – приміщення, де знаходилося кав’ярня «Львівська брама».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада поліпшення кафе Михайлівська приміщення оренда  
Матеріали по темі