Місто

​У Житомирі на Покровській хочуть демонтувати кіоск продовольчих товарів

2 March 2020, 13:48

У Житомирі по вулиці Покровській, 131 хочуть демонтувати кіоск продовольчих товарів, який розташований на зупинці громадського транспорту.

Відповідний проєкт рішення «Про демонтаж тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності по вул. Покровській, 131» 28 лютого опублікували на сайті Житомирської міської ради.

«Визнати такою, що підлягає демонтажу, тимчасова споруда за адресою: вул. Покровська, 131 (кіоск продовольчих товарів на зупинці громадського транспорту), розміщена без паспорта прив'язки, оформленого відповідно до чинного на даний час законодавства, згідно з додатком. 2. Зобов'язати комунальне підприємство “Інспекція з благоустрою м. Житомира” Житомирської міської ради в місячний термін демонтувати кіоск продовольчих товарів за адресою: вул. Покровська, 131 (зупинка громадського транспорту) згідно з додатком. 3. Управлінню комунального господарства міської ради виступити головним розпорядником коштів із демонтажу тимчасової споруди. 4. Рекомендувати Житомирському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області забезпечити громадський порядок під час демонтажу тимчасової споруди», – йдеться у проекті рішення.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2019 року у Житомирі влада мала намір демонтувати 5 МАФів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кіоск МАФ демонтаж  
Матеріали по темі