Влада

​В управлінні по зв’язках з громадськістю Житомирської міськради нова начальниця, мер підписав розпорядження

10 March 2020, 12:17

З 11 березня керувати управлінням по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради буде нова начальниця Олександра Стежко.

Відповідне розпорядження міський голова Сергій Сухомлин підписав 5 березня.

«Призначити з 11 березня 2020 року Стежко Олександру Віталіївну на посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради за строковим трудовим договором – на час знаходження у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку начальника цього управління Рибак А. В., як таку, що пройшла за конкурсом в порядку переведення з Житомирської обласної ради з посадовим окладом згідно із штатним розписом, з 8 рангом посадової особи місцевого самоврядування, присвоєним під час роботи в Житомирській обласній раді», – йдеться у розпорядженні.

У декларації Олександри Стежко за 2019 рік вказано, що за рік за основним місцем роботи вона заробила 251 414 грн та 1500 грн – виплати та відшкодування, що здійснюються профспілковими організаціями. Начальниця декларує готівкові кошти у сумі 5 000 доларів та 25 000 гривень. У праві користування Олександри Стежко є квартира у Житомирі площею 49,7кв. м.

Як повідомляв Житомир.info, у конкурсі на посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради перемогла працівниця облради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Стежко міськрада начальниця управління  
Матеріали по темі