Суспільство

Житомирянки застрягли в Єгипті, де в готелях ввели карантин через коронавірус

16 March 2020, 11:37

Житомирянки Марія Уланова та Ніна Шепетуха, станом на 16 березня перебувають у готелі в Єгипті і не можуть повернутися додому через обмежувальні заходи, спричинені підозрою на COVID у туристів інших готелів.

Про це Марія Уланова написала на своїй сторінці в мережі Facebook.

«Друзі! Я радію, що вас у мене багато і особисті повідомлення завален, але у нас поганий інет, бо багато мешканців готелю на інет зв'язку! Це ось сьогоднішнє повідомлення, але вчора нас ще обіцяли сьогодні усіх усіх забрати в незалежності, коли у кого виліт...», – написала Марія Уланова.

У коментарях Марія писала, що в Шарм-ель-Шейху персонал хвилюється, що залишається без заробітку.

«Нових туристів не очікують найближчих два тижні точно! Усіх, хто перебуває у Єгипті будуть забирати! Громадян Росії усіх сьогодні зібрали і попросили покинути Шарм у зв'язку з тим, що їм необхідно добиратися через Україну, а після 00:59 16 березня вони не зможуть перетнути український кордон і не зможуть потрапити додому, бо прямого рейсу не має», – написала Марія.

Готель, в якому перебувають житомирянки на карантин не закрили і заражених на вірус серед відпочиваючих не виявили.

На фото, які Марія Уланова публікує у Facebook видно, як персонал готелю вимірює температуру на вході в ресторан.

На сторінці міністерства інфраструктури України у Facebook повідомляють, українські туристи у Єгипті, які відпочивали на курортах Єгипту Шарм-ель-Шейх та Хургада в готелі Reef Oasis Beach Resort 5* та Sentido Reef Oasis Senses Resort 5* перебуватимуть на карантині.

Як повідомляв Житомир.info, в Україні зафіксовані ще два нові випадки зараження коронавірусом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: готель Єгипет коронавірус карантин  
Матеріали по темі